Категория автомобили: Премиум

BMW 640d xDrive

BMW 640d xDrive

Ексклузивните елементи на оборудването BMW Individual придават уникалност на автомобила. Цялостно произведение на изкуството, което за кратки пътувания предлага място за до 5 пътника благодарение на конфигурацията си 4+1. Идеалното място да се насладите с всички сетива на разгръщането на мощността на отличените с много награди TwinPower Turbo двигатели на BMW EfficientDynamics. Всеобхватните системи от камери и асистиращи системи осигуряват допълнителна подкрепа във всяка ситуация на пътя. Резултатът: неограничена радост от шофирането в просторна и комфортна атмосфера.

Прочетете останалото
BMW 540i xDrive

BMW 540i xDrive

Комфорт? Тук говорим за много кораво шаси, конструирано от микс от високоякостни стомани, алуминий и магнезий, гъвкаво настроено окачване с нови адаптивни амортисьори и страхотна шумоизолация. Двигателят и трансмисията са опаковани в специална термо-акустична капсула (като при „седмицата”), която неутрализира вибрациите и паразитните шумове, като едновременно с това поддържа оптималния температурен режим на агрегата.

Прочетете останалото
BMW 530d xDrive

BMW 530d xDrive

Достигнете вашата дестинация със стил в тази невероятна кола. 4 човека могат спокойно да пътуват в нея с 2 големи куфата. Тя е идеална за малки групи които искат да достигнат от точка А до точка Б с въможно най-голям комфорт. Цената може да се промени всеки момент така че резервирайте веднага за да не останете разочаровани!

Прочетете останалото