Възможност за: Личен шофьор

BMW 640d xDrive

BMW 640d xDrive

Ексклузивните елементи на оборудването BMW Individual придават уникалност на автомобила. Цялостно произведение на изкуството, което за кратки пътувания предлага място за до 5 пътника благодарение на конфигурацията си 4+1. Идеалното място да се насладите с всички сетива на разгръщането на мощността на отличените с много награди TwinPower Turbo двигатели на BMW EfficientDynamics. Всеобхватните системи от камери и асистиращи системи осигуряват допълнителна подкрепа във всяка ситуация на пътя. Резултатът: неограничена радост от шофирането в просторна и комфортна атмосфера.

Прочетете останалото
BMW 540i xDrive

BMW 540i xDrive

Комфорт? Тук говорим за много кораво шаси, конструирано от микс от високоякостни стомани, алуминий и магнезий, гъвкаво настроено окачване с нови адаптивни амортисьори и страхотна шумоизолация. Двигателят и трансмисията са опаковани в специална термо-акустична капсула (като при „седмицата”), която неутрализира вибрациите и паразитните шумове, като едновременно с това поддържа оптималния температурен режим на агрегата.

Прочетете останалото
BMW 740d xDrive

BMW 740d xDrive

Две неща стават очевидни след няколко километра бързо каране по неравен, виещ се път – лекотата и комфорта. Тези заключения могат да ви се сторят тривиални и очаквани от една седмица.
Комфортът е другият приятен шок. Докато F01/F02 и компания имаха въздушни елементи само отзад, то шестото поколение на топ лимузината се вози на въздух и в четирите края. Това, в комбинация с електрно-механичните ролбари и адаптивните амортисьори, значи че колата вози почти като Rolls.

Прочетете останалото
Land Rover Range Rover SD V8

Land Rover Range Rover SD V8

Ако работите, докато се возите, разполагате със 17 точки на свързване, включително битови електрически контакти, USB, HDMI и 12 V; 4G Wi-Fi точки на достъп за общо 8 устройства и удобни места за съхранение на вещи са проектирани за пътуващите по работа. Купето е създадено за отпускане с луксозни седалки, предлагащи 25 програми за масаж, благодарение на технологията за масаж с горещи камъни, вградена в облегалките.

Прочетете останалото
BMW 730d xDrive

BMW 730d xDrive

Новият BMW Серия 7 е първият автомобил в сегмента, който предлага лазерни фарове, които осигуряват обсег на дългите светлини от 600 метра. В сравнение със серийните LED фарове това означава двойно увеличение на обсега на фаровете, което досега изглеждаше невъзможно. Освен тези качества, лазерните диоди консумират и около 30% по-малко енергия от тази на иначе икономичните LED фарове.

Прочетете останалото
Volvo XC90 D5 Type R

Volvo XC90 D5 Type R

Изцяло новото Volvo XC90 предлага най-всеобхватния и технологично усъвършенстван стандартен пакет за безопасност, наличен в автомобилната индустрия. Той включва две технологии, приложени за първи път в света – пакет за защита от внезапно напускане на платното и система за автоматично спиране на кръстовище.

Прочетете останалото
Ford Transit

Ford Transit

Това е един прекрасен Бус които ще позволи на вас и вашата компания да достигнат до желаната дестинация в максимален комфорт и без да се притеснявате за място за багажа и всичко необходимо за една прекрасна почивка.

Прочетете останалото
BMW 530d xDrive

BMW 530d xDrive

Достигнете вашата дестинация със стил в тази невероятна кола. 4 човека могат спокойно да пътуват в нея с 2 големи куфата. Тя е идеална за малки групи които искат да достигнат от точка А до точка Б с въможно най-голям комфорт. Цената може да се промени всеки момент така че резервирайте веднага за да не останете разочаровани!

Прочетете останалото