Car Features: Автоматични скорости

BMW 640d xDrive

BMW 640d xDrive

Ексклузивните елементи на оборудването BMW Individual придават уникалност на автомобила. Цялостно произведение на изкуството, което за кратки пътувания предлага място за до 5 пътника благодарение на конфигурацията си 4+1. Идеалното място да се насладите с всички сетива на разгръщането на мощността на отличените с много награди TwinPower Turbo двигатели на BMW EfficientDynamics. Всеобхватните системи от камери и асистиращи системи осигуряват допълнителна подкрепа във всяка ситуация на пътя. Резултатът: неограничена радост от шофирането в просторна и комфортна атмосфера.

Прочетете останалото
Land Rover Range Rover SD V8

Land Rover Range Rover SD V8

Ако работите, докато се возите, разполагате със 17 точки на свързване, включително битови електрически контакти, USB, HDMI и 12 V; 4G Wi-Fi точки на достъп за общо 8 устройства и удобни места за съхранение на вещи са проектирани за пътуващите по работа. Купето е създадено за отпускане с луксозни седалки, предлагащи 25 програми за масаж, благодарение на технологията за масаж с горещи камъни, вградена в облегалките.

Прочетете останалото
Jaguar F-Pace

Jaguar F-Pace

С модела дебютира и изцяло новата система Activity Key на Jaguar. Тя представлява водо и удароустойчива гривна с вграден транспондер, която позволява ключовете да са заключени на сигурно място вътре в автомобила, доката неговият собственик плува или кара сърф. Заключването на автомобила с Activity Key деактивира всички ключодържатели, оставени вътре в превозното средство, така че няма опасност собственикът да не успее да отвори колата си.

Прочетете останалото
Volvo XC90 D5

Volvo XC90 D5

Volvo – XC90, получи множество награди и отличия по целия свят. Сред най-забележителните призове са Red Dot за дизайн, Connected Car Innovation и Car With Best Innovation за електронни асистенти, най-добър европейски семеен автомобил, Кола на годината в Исландия, Франция и Великобритания, а у нас беше отличен с титлата „SUV на годината”.

Прочетете останалото
BMW 220d xDrive Gran Tourer

BMW 220d xDrive Gran Tourer

С най-актуалните технологии на BMW EfficientDynamics и ConnectedDrive новото BMW Серия 2 Гран Турер е лидер в областта на безопасността, ефективността и свързаността. Благодарение на типичната за BMW динамика, моделът комбинира функционалност с истинска радост от шофирането създавайки особено атрактивно предложение.

Прочетете останалото
BMW 118i

BMW 118i

Шофирайки 118i, ще откриете, че малката “единица”, наистина си е чистокръвно BMW. Старт/Стоп бутонът е ненатрапчив, но съществен елемент, утвърждаващ спортното усещане в първа серия. Стартирайки двигателя неусетно ставате част от симфонията човек-машина, така характерна черта за всички модели на баварската компания.

Прочетете останалото
Ford Transit Custom

Ford Transit Custom

Изцяло новият Ford Transit Custom бе прозвъзгласен за Международен ван на 2013 година на Международното изложение за лекотоварни автомобили в Хановер и е четвъртият член на семейството на Transit, който печели тази престижна награда.

Прочетете останалото
BMW 730d xDrive

BMW 730d xDrive

Новият BMW Серия 7 е първият автомобил в сегмента, който предлага лазерни фарове, които осигуряват обсег на дългите светлини от 600 метра. В сравнение със серийните LED фарове това означава двойно увеличение на обсега на фаровете, което досега изглеждаше невъзможно. Освен тези качества, лазерните диоди консумират и около 30% по-малко енергия от тази на иначе икономичните LED фарове.

Прочетете останалото
Volvo XC90 D5 Type R

Volvo XC90 D5 Type R

Изцяло новото Volvo XC90 предлага най-всеобхватния и технологично усъвършенстван стандартен пакет за безопасност, наличен в автомобилната индустрия. Той включва две технологии, приложени за първи път в света – пакет за защита от внезапно напускане на платното и система за автоматично спиране на кръстовище.

Прочетете останалото
Ford Transit

Ford Transit

Това е един прекрасен Бус които ще позволи на вас и вашата компания да достигнат до желаната дестинация в максимален комфорт и без да се притеснявате за място за багажа и всичко необходимо за една прекрасна почивка.

Прочетете останалото